Αυτόνομη και Δυναμική η παρουσία του Δήμου Θάσου και έντονο το ενδιαφέρον για την Θάσο στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου

Λογότυπο του Δήμου Θάσου με αρχαίο νόμισμα και την επιγραφή "ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ - MUNICIPALITY OF THASSOS"

Αυτόνομη και Δυναμική η παρουσία του Δήμου Θάσου και έντονο το ενδιαφέρον για την Θάσο στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου

Ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2025, η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου «TTR Bucharest 2025», η οποία πραγματοποιείται από 20 έως 23 Φεβρουαρίου 2025.

Στην Έκθεση, στην οποία δεν υπάρχει περίπτερο του ΕΟΤ, ο Δήμος της Θάσου είναι ο μόνος Δήμος του Ν. Καβάλας και ένας από τους δύο Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας που συμμετέχει με αυτόνομο περίπτερο, ενώ εκπροσωπείται σε υψηλότατο επίπεδο από το Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου κ. Ιωάννη Μαρκιανό.

Από την πρώτη ημέρα της Έκθεσης υπήρξε έντονο το ενδιαφέρον για το Νησί της Θάσου. Δέχθηκε επισκέψεις από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ρουμανίας, επιχειρηματίες του Τουρισμού αλλά και από απλούς πολίτες.

Επίσης, ο Δήμος της Θάσου εκπροσωπείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου «Sajam Turizma Beograd 2025», η οποία πραγματοποιείται το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η παρουσία της Θάσου στις δύο κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις αποτελεί στρατηγική επιλογή του Δήμου Θάσου για την ενίσχυση της αναγνωσιμότητας του Νησιού στις αγορές της Ρουμανίας και της Σερβίας, οι οποίες αποτελούν βασικές πηγές επισκεπτών για το νησί.

Προηγούμενο ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΟΧ 1/2025 Αναριθμηθείσα από ΣΟΧ 8/2024 Πρόσληψη προσωπικού για τη στελέχωση της δομής «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θάσου»